Pop-Up store

Pop-up store concept

WSB maakt naast vast staand interieur ook verplaatsbaar interieur. Door een meubelstuk op te delen in twee stukken, is het voor u mogelijk om het gemakkelijk te verplaatsen. Als u op zoek bent naar een ontwerp en realisatie van een stand op een beurs of naar een design voor uw pop-up shop, bij WSB bent u aan het goede adres.

WSB heeft al verschillende pop-up stores gerealiseerd voor wereldmerken als Victoria`s Secret en Cluse.

Pop-up stores trend

De WSB retail designers maken van uw pop-up store een commercieel succes. WSB vertaalt gevoelens en emoties in een uniek interieur. WSB maakt het winkelmerk sterk door beleving te creëren. Wij weten wat mensen werkelijk motiveert en wat van invloed is op hun koopgedrag. Om onze ontwerpers up-to-date te houden met betrekking tot de pop-up stores trends en ontwikkelingen zijn zij goed bekend met wereldsteden als New York, Parijs, Berlijn enzovoorts.

 


De projecten in de categorie Pop-up store worden door onze klanten beoordeeld met een 9.1 uit 10 met 98 reviews. en de prijs varieert van 1000,00 tot 25000,00.

Wat wij doen

WSB creëert Succesvol Interieur Design voor Retail, Office & Living. Met het ontwerp van uw winkelinrichting of projectinrichting bevestigt en versterkt WSB Interieurbouw de (merk-)beleving op een creatieve en onderscheidende wijze. Sinds 1958 zijn wij op 8500 m² de full service leverancier van turn key interieurconcepten. Wij zijn sterk in design, inkoop, strakke projectbegeleiding en mooie realisatie. Wat wilt u?

WSB is nationaal en internationaal toonaangevend in de interieurbouw van winkelinrichtingen, retailketens, showrooms, global brands en praktijkinrichtingen. Ons industriële productieproces zorgt voor scherpe prijzen en afbouw van hoge kwaliteit. WSB werkt met een professioneel eigen team van architecten, bouwkundig tekenaars, projectbegeleiders, meubelmakers, spuiters, fineerders en monteurs.