MENU

 

ONS NIEUWS

icon-wsb

Retail marketing, design en realisatie: Gedachtegoed van Benschop

Het DNA van Benschop Winkelconcepten

Nationaal en internationaal staat Benschop Interieurs bekend om het bedenken en ontwerpen van drie dimensionale retail concepten. De filosofie van Benschop is: Een winkelconcept moet de beleving rondom het merk niet alleen bevestigen, maar ook versterken. Benschop is ook bekend onder de naam The Retail Factory.

Het gedachtegoed na 15 oktober 2014

WSB Interierbouw vacatureOp 15 oktober 2014 is onze collega-interieurbouwer Benschop failliet verklaard door de rechtbank. Met het faillissement houden de activiteiten van Benschop volledig op. Waar WSB Interieurbouw (sinds 1958) al jaren financieel zeer stabiel is en een betrouwbaar familiebedrijf, bleek dat niet meer te gelden voor Benschop na diverse overnames. Na het faillissement van Benschop hebben diverse potentiële klanten met WSB contact opgenomen. WSB is graag bereid deze klanten te helpen in de toekomst. Qua marktvisie lijkt Benschop op WSB Interieurbouw. WSB realiseert met veel elan en op commercieel succesvolle wijze unieke winkelinrichtingen voor retail ketens en zelfstandige vooruitstrevende ondernemers.

WSB is nationaal en internationaal toonaangevend op het gebied van retail design en turn key winkelinrichting. WSB creëert succesvolle winkelconcepten voor ondernemers in de mode, schoenen, optiek, electronica, juwelier, optiek, zorg, automotive.

WSB Interieurbouw werkt voor toonaangevende opdrachtgevers

Unieke beleving zorgt voor succesvolle winkelinrichting

Een winkelconcept moet de beleving rondom het merk niet alleen bevestigen, maar ook versterken. Wilt u meer weten? Mail ons op info@wsbinterieurbouw.nl of bel WSB Retaildesigners voor een vrijblijvend en inspirerend gesprek over uw winkelconcept. +31 – 33 2771714. 

Kies uw branche

Neem contact op