Winkelinrichting Amsterdam: Bas Optiek

Winkelinrichting Amsterdam: De nieuwe winkel van Bas Optiek in Amsterdam in een winkel om trots op te zijn! Het ontwerp van WSB Interieurbouw had als doel een moderne beleving te creeren met gevoel voor gezelligheid en beleving. De winkel is ruimtelijk ontworpen. Alles is geoptimaliseerd op de vierkante meter.

WSB Interieurbouw is verantwoordelijk voor de complete winkelinrichting optiek: Retail Design, Instore communicatie, Gevelaanpassingen, Aanvragen, Afbouw, Vloeren, Plafonds, Lichtontwerp en Interieurbouw. De eigen schrijnwerkers van WSB zijn van topniveau! Meer weten? Bel WSB voor een vrijblijvende inspirerende brainstormsessie!

Of kijk op onze pagina: www.wsbinterieurbouw.nl/optiek/ voor de meest relevantie informatie voor opticiens!

Over Bas Optiek

Al meer dan 80 jaar een begrip: Producten en diensten die Bas Optiek o.a. levert, zijn; brillen, monturen, brillenglazen, zachte-, harde- en multifocale contactlenzen, oogmetingen en zonnebrillen.

Aandacht voor uw wensen: Doelstelling is een kwalitatief hoogwaardig produkt te leveren. Dit begint bij de oogmeting tot aflevering van bril/contactlenzen. Ook de nazorg is een belangrijk onderdeel van onze service. Bas Optiek is aangesloten bij de ANVC (Algemene Nederlandse Vereniging van Contactlensspecialisten), ANVO (Algemene Nederlandse Vereniging Voor Optometristen) en de NUVO (Nederlandse Unie Van Optiekbedrijven). Bas Optiek geeft u een eerlijk en goed advies. Bas Optiek gevestigd tussen het Paleis op de Dam en de Westertoren en goed te bereiken met het openbaar vervoer.

 

 

Neem contact op >>

Bas Optiek: Samenwerking met Nico Schreuder van WSB Interieurbouw over WSB
Bas Optiek - Amsterdam

Samenwerken met Nico Schreuder van WSB Interieurbouw: “De gehele verbouwing is prima verlopen. Communicatie was prima. En ook de uitvoering en de nazorg is op een correcte manier afgehandeld.”

GERELATEERDE PROJECTEN

Over WSB Interieurbouw

  • LOCATIE: Amsterdam
  • OPPERVLAK: 40 m2
  • LEVERING: 2012
  • DESIGN: WSB Retaildesign
  • REALISATIE: WSB

Meer weten?
mail of belbel Nico Schreuder: +31 653163207