>> Legal & Finance | Inspirerend design en inrichting

The Wow-factor | Kantoorinrichting voor uw klanten en team

The wow-factor!! Een mooi en rendabel kantoor inspireert uw klanten en uw team. De drijfveer van WSB is om uw diensten, processen en solutions een zo overtuigend mogelijke uitstraling te geven. Wij zijn supergoed in Interior design | Budget Planning | Inrichting.

Vrijblijvende inspirerende brainstormsessie? +31 33 2771714

Legal & Finance | Inspirerend design en inrichting projecten door WSB

Bekijk alle projecten uit de branche Legal & Finance | Inspirerend design en inrichting >>


Video's Legal & Finance | Inspirerend design en inrichting winkelinrichting

Bekijk alle video's uit de branche Legal & Finance | Inspirerend design en inrichting >>

 

Veelgestelde vraag: "Hoezo een nieuwe inrichting voor mijn ontvangstruimte, werkplekken en brainwave studio’s?"

De werkeloosheid is laag. De vraag naar goede professionals hoog. Werken in een inspirerende omgeving is latent misschien wel behoefte 1, 2 of 3. Hoe inspireert u met uw werkomgeving potentiele opdrachtgevers? Komt u betrouwbaar over? Laat u zien dat u in creatieve oplossingen denkt? Presenteert u zichzelf dynamisch? Je kunt er dure goeroes van reclamebureau’s op los laten, maar je kan ook contact op nemen met de designers van WSB voor een goed plan voor uw merk – showroominrichting en kantoorinrichting.

Richting 2030 met een Inspirerend Interieurconcept

Wat is er mooier dan uw klanten  en uw collega's te inspireren en  zich thuis te laten voelen? De ambiance speelt een grote rol bij de belevenis wereld van een klant of bezoeker. Daarom schenken wij niet alleen aandacht aan het meubilair maar spelen belichting en geur ook een grote rol. In het nieuw ontworpen interieur wordt gedacht aan elk zintuig, zodat uw klant of bezoeker een complete beleving heeft.

 

 

  • Ervaring: "WSB heeft voor onze vestiging Veenendaal prachtige meubilair gemaakt geheel passend bij onze uitstraling. Zowel het design als de kwaliteit wordt alom geprezen. Tevens hebben wij ons volledig ontzorgd gevoeld in het proces rond de dienstverlening van WSB." >> Aanbeveling?: "Ja, ik beveel WSB aan!'
    Richard de Bruin van Accon AVM
  • "WSB kwam met ontwerpen die wij helemaal niet hadden verwacht. Erg mooi, goed passend bij de oude stijl van het pand en zeer effectief. Afspraken werden prompt nagekomen." Klantbeoordeling WSB: 9,3 >> Aanbeveling? "Ja, dat beveel ik aan"
    Emiel van IntermedicaIntermedica Zorgkliniek