Legal & Finance

Kantoorinrichting voor uw klanten en team

The wow-factor! Een mooi en rendabel kantoor inspireert uw klanten en uw team. De drijfveer van WSB is om uw diensten, processen en solutions een zo overtuigend mogelijke uitstraling te geven.

Gepersonaliseerde kantoorinrichting

WSB legt het DNA van uw bedrijf in de interieur inrichting van uw kantoor. De retail ontwerpers van WSB hebben veel inspiratietrips genomen en ervaring met het ontwerpen en inrichten van kantoren. Wij zijn supergoed in Interior design | Budget Planning | Inrichting. Vrijblijvende inspirerende brainstormsessie? +31 33 2771714


De projecten in de categorie Legal & Finance worden door onze klanten beoordeeld met een 9.1 uit 10 met 98 reviews. en de prijs varieert van 1000,00 tot 25000,00.

Wat wij doen

WSB creëert Succesvol Interieur Design voor Retail, Office & Living. Met het ontwerp van uw winkelinrichting of projectinrichting bevestigt en versterkt WSB Interieurbouw de (merk-)beleving op een creatieve en onderscheidende wijze. Sinds 1958 zijn wij op 8500 m² de full service leverancier van turn key interieurconcepten. Wij zijn sterk in design, inkoop, strakke projectbegeleiding en mooie realisatie. Wat wilt u?

WSB is nationaal en internationaal toonaangevend in de interieurbouw van winkelinrichtingen, retailketens, showrooms, global brands en praktijkinrichtingen. Ons industriële productieproces zorgt voor scherpe prijzen en afbouw van hoge kwaliteit. WSB werkt met een professioneel eigen team van architecten, bouwkundig tekenaars, projectbegeleiders, meubelmakers, spuiters, fineerders en monteurs.