Fitness: Commercieel Ontwerp en turn key inrichting

Sportcentrum Julien is veel meer dan fitness of sporten. Maar ook wellness en health.wsb Interieurbouw sport wsb Ladenbau wsb shopconcepts sport lienden 3
WSB Interieurbouw is verantwoordelijk voor het concept design en de turnkey realisatie van de fitness ruimtes, fysiopraktijken, bar, welness ruimtes.

WSB Interieurbouw werkt o.a. voor Inglot, Daka Sport, Intersport, Hanwag en Brunotti.

Iedere creatieve uitdaging begint met een strategische conceptdialoog om de Retail Marketingstrategie goed te definiëren: Wie bent u, wat wilt u bereiken? Wat is het DNA van klant-product-omgeving? Het DNA van de winkel wordt zichtbaar in de ontwerpfase en krijgt gestalte in de realisatie.

 

Fitness projecten door WSB

Bekijk alle projecten uit de branche Fitness >> 

  • "WSB kwam met ontwerpen die wij helemaal niet hadden verwacht. Erg mooi, goed passend bij de oude stijl van het pand en zeer effectief. Afspraken werden prompt nagekomen." Klantbeoordeling WSB: 9,3 >> Aanbeveling? "Ja, dat beveel ik aan"
    Emiel van IntermedicaIntermedica Zorgkliniek
  • "We werken al jaren samen met WSB en naar volle tevredenheid, echter nu hebben ze toch wel een prestatie van wereldformaat neergezet. In maart hadden we groen licht om ruim 400 M2 toe te voegen aan onze Intersport MegaStore in Roermond en tevens een Sneaker afdeling van 180 M2 te ontwikkelen! Onder ons motto ''vandaag bedacht, morgen klaar'' heeft WSB in een super korte tijd alles samen met ons bedacht, uitgewerkt en getekend en vakkundig uitgevoerd. Mooi dat er nog bedrijven zijn die voor kwaliteit en snelheid gaan." Algehele beoordeling WSB Interieurbouw: 9,0 >> Aanbeveling: "Ja, ik beveel dit aan >> Retail design: 9 >> Begeleiding: 9 >>Uitvoering: 9"
    ladenbau sport einrichtung Roy van den Bergh over winkelinrichting Intersport Megastore