Winkelinrichting sport

Sportcentrum Dordrecht is ontworpen en turn key gerealiseerd door WSB Interieurbouw. WSB is uw betrouwbare partner voor praktische winkelinrichtingen en presentatiesystemen in winkels met beleving. Veel onderdelen zijn op voorraad.

Inspiratie sportwinkels

Onze retaildesigners zijn op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen op het gebied van sport & fashion. Wilt u meer weten? Bel WSB voor een vrijblijvende afspraak.

WSB is goed in commercieel retail design. WSB is internationaal toonaangevend ontwerper van winkelconcepten in mode, schoenmode, juwelen, optiek en sport. WSB werkt onder anderen in Duitsland, België, Luxemburg en Frankrijk naast het thuisland. WSB werkt zowel voor sport brands als voor individuele ondernemers.

Winkelpresentatie sport

Ook2 wsb Interieurbouw sport wsb Ladenbau sport wsb shopconcepts sportcentrum dordrecht komt het vaak voor dat er behoefte is aan praktische winkelpresentatie sport voor de diverse sportartikelen: balsporten, sportbrillenpresentatie, skipresentatie, hockey presentatie, wandelschoenenpresentaties, kledingsystemen, denksportpresentaties en nog vele andere presentaties die u op een flexibele manier wilt presenteren.

Neem contact op >>

Roy van den Bergh over winkelinrichting Intersport Megastore over WSB

“We werken al jaren samen met WSB en naar volle tevredenheid, echter nu hebben ze toch wel een prestatie van wereldformaat neergezet. In maart hadden we groen licht om ruim 400 M2 toe te voegen aan onze Intersport MegaStore in Roermond en tevens een Sneaker afdeling van 180 M2 te ontwikkelen! Onder ons motto ”vandaag bedacht, morgen klaar” heeft WSB in een super korte tijd alles samen met ons bedacht, uitgewerkt en getekend en vakkundig uitgevoerd. Mooi dat er nog bedrijven zijn die voor kwaliteit en snelheid gaan.”

Algehele beoordeling WSB Interieurbouw: 9,0 >> Aanbeveling: “Ja, ik beveel dit aan >> Retail design: 9 >> Begeleiding: 9 >>Uitvoering: 9″

GERELATEERDE PROJECTEN

Over WSB Interieurbouw

  • LOCATIE: Dordrecht
  • OPPERVLAK: 400 m2
  • LEVERING: winkelinrichting sport
  • DESIGN: WSB
  • REALISATIE: WSB Interieurbouw

Meer weten?
mail of belbel Gerrit Dros: +31 33 2771714