Successful dutch retail design

Gerrit Dros, retail designer en project begeleider: “WSB richt zich op het creëren en realiseren van commercieel succesvol Retail Design.

Iedere creatieve uitdaging begint met een strategische conceptdialoog om de Retail Marketingstrategie goed te definiëren: Wie bent u, wat wilt u bereiken? Wat is het DNA van klant-product-omgeving? Het DNA van de winkel wordt zichtbaar in de ontwerpfase en krijgt gestalte in de realisatie.

1 wsb interieurbouw juwelier wsb ladenbau schmuck uhren wsb shopconcepts jeweler Reiser

Uniek, commercieel succesvol en onderscheidend. dat is ons handschrift.

WSB vertaalt gevoelens, emoties. WSB maakt het winkelmerk sterk door beleving te creëren.  We weten wat mensen werkelijk motiveert, wat van invloed is op hun koopgedrag. Onze ontwerpers zijn goed bekend met wereldsteden als New York, Parijs, Berlijn enzovoorts.”

WSB beschikt over eigen architecten, bouwkundige tekenaars, projectbegeleiders, meubelmakers, spuiters, fineerders en monteurs. Het team biedt WSB de mogelijkheid om de processen in de diverse fasen van uitvoering nauwgezet te volgen en te controleren.

WSB is nationaal en internationaal toonaangevend in de interieurbouw van winkelinrichtingen, retailketens, showrooms, global brands, praktijkinrichtingen. Ons industriële productieproces zorgt voor scherpe prijzen en afbouw van hoge kwaliteit. WSB werkt met een professioneel eigen team van architecten, bouwkundige tekenaars, projectbegeleiders, meubelmakers, spuiters, fineerders en monteurs.

Neem contact op >>

GERELATEERDE PROJECTEN

Video impressie

Over WSB Interieurbouw

  • LOCATIE: Schwetzingen (DE)
  • OPPERVLAK: 90 ,2
  • LEVERING: 2014
  • DESIGN: WSB Retail Design
  • REALISATIE: WSB Ladenbau

Meer weten?
mail of belbel Gerrit Dros: +31 33 2771714