Munnichs Weert omgetoverd tot een elegante schoenenwinkel.. Design en realisatie door WSB

Op 27 februari werd de opening van de vernieuwde Munnichs in Weert vol trots gevierd. Munnichs Shoes, de grootste schoenenwinkel van het zuiden, moet natuurlijk mee gaan met de nieuwste ontwikkelingen en trends. Dat is ook de reden waarom wij Munnichs Weert hebben voorzien van een elegante facelift.

Al in 1963 werd onze eerste schoenenwinkel geopend in Stramproy, vlakbij Weert. Tegenwoordig kunt u voor schoeisel van de hoogste kwaliteit in meer dan tien van onze winkels terecht! Een ruim assortiment aan trendy, sportieve en comfortabele schoenen staan netjes bij elkaar in deze smaakvolle en ruim opgezette schoenenwinkel van 125 vierkante meter groot. Het assortiment bestaat uit (inter)nationale topmerken voor dames en heren, zoals Clarks , Van Lier, Cycleur de Luxe  en Gabor.

Ontwerp en inrichting Munnichs Schoenen - Weert door WSB winkelinrichting

Het interieur en de uitstraling van Munnichs Weert

Munnichs Shoes is continu bezig met de nieuwste trends. Niet alleen op het gebied van schoenen, want ook het interieur is uiterst belangrijk voor onze uitstraling. Mode en styling zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en dat vertaalt zich dan ook in de sfeer van onze winkels. Onze wens was een frisse en stijlvolle winkel met mooie, trendy kleuren. Uiteindelijk is er gekozen voor deze smaakvolle combinatie! 

Conceptontwerp en turn key Inrichting schoenwinkel Munnichs in Weert>>

Ontwerp en inrichting Munnichs Schoenen - Weert door WSB winkelinrichting

WSB Interieurbouw verzorgde de sleutelklare levering van Munnichs Schoenen in Weert.  Heeft u verbouwingsplannen? Vraag ons om een vrijblijvend inspirerend gesprek.

WSB is internationaal toonaangevend in het creeren van merkbeleving van winkels en het assortiment in winkels. WSB is goed in archtitectuur, retail design van trend stores, luxury design van spraakmakende concepten, uitwerking van de retail marketing filosofie in logoontwerp, on- en offline integratie, signing, instore communicatie, bouwbegeleiding, projectmanagement, buddgetbewaking, planning en afbouw van turn key winkelprojecten.